Healthiness is Happiness

"Ik mag alles eten!"

Over de "ik mag alles eten" methode

De “ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Deze methode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen.


"Ik mag alles eten” is geen dieet, maar een manier van leven!

Een “Ik mag alles eten” methode bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, een intakegesprek en 4 of 8 vervolggesprekken. Ook ontvang je GRATIS het “Ik mag alles eten” werkboek t.w.v € 20,00! 

Voor het intakegesprek ontvang je eerst het intakeformulier van mij per mail . Deze vul je zoveel mogelijk in + je gaat een eetdagboek bij houden. Beide neem je mee naar het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden nog een aantal aanvullende vragen gesteld om je eetpatroon en eetgedrag goed in kaart te brengen en nemen samen ook je eetdagboek door

Daarna start het “echte” traject en gaan we samen met het werkboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoonten doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen