Healthiness is Happiness

"PuurGezond"

Over de "PuurGezond" 

Als je op zoek bent naar écht en puur eten, dan is PuurGezond zeker iets voor jou. Bij PuurGezond kies je voortaan voor onbewerkte en pure volwaardige producten. De methode van PuurGezond & Slank plan is heel eenvoudig en makkelijk vol te houden. 


Waarom "PuurGezond"


      Je gaat eten met écht eten. Geen pakjes en geen zakjes, maar puur en onbewerkt eten dat je            eenvoudig zelf kan bereiden en ook nog eens lekkerder zal smaken 

      Pure en onbewerkte producten zijn bv groenten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten, zaden,            eieren, vlees en vis. Ze zitten vol smaak en je proeft het échte eten.

      Het koken kost je ook minder tijd. In een handomdraai heb je een wok gerecht, salade of een              heerlijk soepje op tafel staan.

-       En op deze manier krijg je alle gezonde voedingsstoffen binnen, zoals Vitamine, Mineralen, Vezels            en andere belangrijke voedingsstoffen zonder onnodige toevoegingen.

-       Tot slot: je valt af zonder er te veel bij na te denken en je leert jezelf aan om op gewicht te              blijven. 

Bij PuurGezond zijn de uitgangspunten gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en zijn opgesteld voor volwassenen en kinderen.

PuurGezond Slank in 8 stappen en de PuurGezond Piramide 

In het 8 stappen plan verander je stap voor stap je eet- en leefpatroon

Je gaat werken met een boek en de 8 stappen kaarten.

Per stap zal de focus op verschillende aspecten van je voeding en je leefwijze worden gelegd. Zo komen o.a. de tussendoortjes ,het ontbijt en het avondeten aan bod, maar ook je ontspanning en bewegen worden behandeld. En vervolgens schakel je ongemerkt soepel om naar een gezonder en natuurlijker eetpatroon die makkelijk vol te houden is.

Jouw voordeel:

-       Je gaat lekkerder, gezonder en puurder eten

-       Kost je nauwelijks meer tijd      

Je WINST: Je valt af en krijgt een gezond gewicht, je gaat op een natuurlijke wijze een gezonder leefstijl krijgen, meer energie en een goede basis voor je leven.

 

Ter ondersteuning staan alle aspecten van gezonde voeding in de “PuurGezond Piramide”.

Met de PuurGezond Piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Van alles wat aan de basis van de piramide staat eet je veel: dus ruime porties groenten en fruit. Hoe hoger in de piramide hoe minder je er per dag van nodig hebt.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram