"PuurGezond" slank in 8 stappen

inclusief het boek “Slank in 8 stappen” en de daarbij behorende stappenkaarten.
Gezond eten en voldoende bewegen zorgen ervoor dat je een blij en fit lijf krijgt. Met de methode van “PuurGezond” werk je aan je gezonde eetpatroon. In combinatie met Brisk Walking zal je merken dat je je fitter en energieker gaat voelen.

Voordat je start

Wat fijn dat je kiest voor “PuurGezond”slank in 8 stappen. Je kiest voor jezelf en om de regie in eigen handen te hebben over je eetpatroon. Samen met een mooi werkboek en de stappen kaarten gaan we stap voor stap, in je eigen tempo, werken naar een gezond en blij lijf. Tijdens het intakegesprek zal ik je meten en wegen en ik zal je vragen om een eetdagboek bij te houden. Na het intakegesprek maken we een vervolg afspraak om het advies te bespreken (nav eetdagboek en intake) en dan gaan we van start met je 1ste stap.

"PuurGezond"
slank in 8 stappen

  • Intakegesprek van 60 minuten zal de benodigde informatie worden genoteerd om een beeeld van je te krijgen en om een analyse te kunnen maken van je huidige leefstijl
  • 8x vervolg consulten van 30 minuten.  Bij je 1ste consult krijg je een overzicht van je huidige eetpatroon en een advies. Ook start je met Stap 1 van de PuurGezond Methode.
  • Je ontvangt een mooi werkboek van “PuurGezond” Slank in 8 stappen twv € 24,-. 
  • Per stap/consult ontvang je een nieuwe stappen kaart. Met deze stappen kaarten gaan we je, in je eigen tempo, een gezond eetpatroon en beweegpatroon aanleren die makkelijk is vol te houden.

"PuurGezond"
slank in 8 stappen
incl. Brisk Walking

  • Je volgt het traject “PuurGezond” slank in 8 stappen (zoals hierboven)
  • Daarbij doe je 8x mee met Brisk Walking training in de groep volgens rooster. Dit zal 1x per week of 1x per stappenkaart zijn. Dit gaat in overleg

"PuurGezond"
slank in 8 stappen
incl. Brisk Walking privé

  • Je volgt het traject “PuurGezond” slank in 8 stappen (zoals hierboven)
  • Per consult gaan we ook samen Brisk Walk training doen. 1 op 1 training in combinatie met je consult. Dit zal totaal ong. 75 – 80 minuten duren.