Gezond Opgroeien

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Kind & Voeding

Is je kind te zwaar of eet het niet goed? Als ouder vraag je je af wat je hier aan kan doen. Voor een kind in de groei is het geen optie om een streng dieet te volgen of te gaan afvallen, maar is het beter om het gewicht onder controle te houden. Met steun en begeleiding van een gewichtsconsulente zorgen we ervoor dat je kind Gezond kan opgroeien.

Consulten zijn voor kinderen onder begeleiding van hun ouders. Bij tieners zullen we dit overleggen.

Gezond Opgroeien incl. Werkboek

  • Intakegesprek zal ongeveer 60 minuten duren. Ik noteer de nodige informatie waarmee ik een beeld kan krijgen wie je bent en hoe je eet en beweegt. Ik laat je nog een eetdagboek bij houden (samen met vader en/of moeder) en je start gelijk met de 1ste stap uit het werkboek. Uitslag van je eetdagboek en tips/advies volgen bij de eerst volgende consult.
  • Daarna volgen er 8x vervolg consulten van 30-45 minuten. Per consult gaan we 1 stap zetten vanuit het werkboek. 
  • Je ontvangt een mooi werkboek 9 stappen twv € 25,-, tijdens je intakegesprek
  • Per stap/consult gaan we je, in je eigen tempo, een gezond eetpatroon en beweegpatroon aanleren die makkelijk is vol te houden.

"Enkeltje" Adviesgesprek

Als je niet goed weet of je nu te zwaar bent of wel de gezonde producten eet. Wil je graag weten of je eigenlijk wel goed bezig ben? In een Enkeltje Adviesgesprek gaan we dat uitgebreid bekijken.
Je ontvangt per mail een vragenlijst en een voedingsdagboek. Beide documenten ga je invullen (eventueel samen met je ouders) en stuur je vervolgens terug per mail. Dan kan ik er mee aan de slag om je voeding te berekenen, inzicht  te krijgen over je leefstijl en kan voor jou een persoonlijk advies maken.
Dan zal er een afspraak gemaakt woren die ongeveer 1 uur zal duren. Hier bespreken we ingevulde lijst en eetdagboek en ontvang je je persoonlijk advies. Ook mag je nog op de weegschaal staan en gaan we je meten. 

Tips voor Kids / Tips van Kids

Om kinderen gezonder leren eten en meer te laten bewegen, is het fijn om te horen wat kinderen zelf graag willen. Bij SaensFit op Gewicht zitten we er over na te denken om thema kinderfeestjes te organiseren of thema workshops, zoals bv Gezonde traktaties bedenken en maken.

Heb jij leuke tips, ideën of vragen, mail deze dan naar: info@saensfitopgewicht.nl of klik op onderstaande knop.