Gezond Opgroeien

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Begeleiding Kind & Overgewicht

Ieder kind is uniek en uiterlijk bepaald niet wie ze zijn, ook niet het gewicht. Met de Lekker Puh!!! Methode richten wij ons op een gezonde levensstijl waarbij je kind zorgeloos kan opgroeien naar een gezond gewicht. Het is belangrijk dat je kind een gezonde relatie heeft met eten en lekker kan bewegen, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Tijdens de consulten werken we samen als team om deze doelen te bereiken. De begeleiding is speciaal voor kinderen ontwikkeld door het nemen van kleine stapjes en in hun eigen tempo. Elk klein stapje vooruit is al een groot succes…Tijdens de begeleiding heeft elk kind zijn eigen persoonlijke boek. Het boek over jezelf

Begeleiding Kritische eters

Het Pretpark van het Samen Proeven voor kritische eters, oftewel Fussy Foodie is een methode die speciaal is ontwikkeld door Lekker Pûh!!! Om plezier, rust en gezelligheid in eten te krijgen. Tijdens de begeleiding gaan kinderen op avontuur. Spelenderwijs maken ze kennis met nieuwe smaken en voedingsmiddelen. Bij deze Fussy Foodie methode hebben we een heel mooi werkboek, Het Pretpark van het Samen Proeven, met vele praktische tools voor meer plezier tijdens de maaltijden

"Enkeltje" Adviesgesprek

Als je niet goed weet of je nu te zwaar bent of wel de gezonde producten eet. Wil je graag weten of je eigenlijk wel goed bezig ben? In een Enkeltje Adviesgesprek gaan we dat uitgebreid bekijken.
Je ontvangt per mail een vragenlijst en een voedingsdagboek. Beide documenten ga je invullen (eventueel samen met je ouders) en stuur je vervolgens terug per mail. Dan kan ik er mee aan de slag om je voeding te berekenen, inzicht  te krijgen over je leefstijl en kan voor jou een persoonlijk advies maken.
Dan zal er een afspraak gemaakt woren die ongeveer 1 uur zal duren. Hier bespreken we ingevulde lijst en eetdagboek en ontvang je je persoonlijk advies. Ook mag je nog op de weegschaal staan en gaan we je meten. 

Tips voor Kids / Tips van Kids

Om kinderen gezonder leren eten en meer te laten bewegen, is het fijn om te horen wat kinderen zelf graag willen. Bij SaensFit op Gewicht zitten we er over na te denken om thema kinderfeestjes te organiseren of thema workshops, zoals bv Gezonde traktaties bedenken en maken.

Heb jij leuke tips, ideën of vragen, mail deze dan naar: info@saensfitopgewicht.nl of klik op onderstaande knop.

Jouw peroonslijke Lekker Pûh!!! map, Het boek over jezelf