Wat we doen

Wat kan ik voor jou, je kind en je gezin betekenen?

Begeleiding volwassenen, kinderen en het hele gezin.

PuurGezond

Als je op zoek bent naar écht en puur eten? Dan is PuurGezond zeker iets voor jou. Bij PuurGezond kies je voortaan voor onbewerkte en pure volwaardige producten. Slank in 8 stappen met PuurGezond krijg je weer een blij lijf en is eenvoudig en makkelijk vol te houden.

Gezond Opgroeien

Kinderen kiezen er niet voor om dik te zijn. Als een kind te maken heeft met overgewicht kunnen problemen ontstaan met hun gezondheid, maar ook het doelwit zijn van pesten. Elke ouder ziet graag zijn kind gezond opgroeien. Een gezonde relatie met voeding heeft een positieve invloed om kinderen naar het gezonde gewicht te groeien….

Hoe krijg je een gezonde stijl van leven

Om een goede balans te krijgen naar een gezond gewicht en een fitter lijf, begint bij jezelf. je Mindset, je Voeding & je Beweging

Mindset

Om een goede balans te krijgen in je leefstijl, heb je structuur en stabiliteit nodig. Dit gaan we doen door jouw (ongewenste) gewoontes te doorbreken en gaan op zoek naar jouw knelpunten. Vervolgens gaan we werken aan je nieuwe gewoontes die passen in een gezonde leefstijl en die voor jou makkelijk vol te houden zijn. Stap voor stap werken we aan je
 “Nieuwe gezonde Mindset

Voeding

Of je wil afvallen, lekkerder in je vel wil zitten of meer energie wil krijgen, voeding speelt hier een belangrijke rol bij. Jouw eetgedrag zal worden aangepast waar nodig is. Dit doen we door een gezond en gevarieerd voedingspatroon te creëren die goed bij jou past en die voor de langere termijn makkelijk is vol te houden. 
“Gezond relatie met Voeding

Beweging

Bewegen en sporten bied vele voordelen. Door regelmatig te bewegen ga je je fitter voelen, krijg je meer energie en heeft een positief effect op je gezondheid en gewicht. Dit doe je al door minimaal 30 minuten aaneengesloten te bewegen. 
“Meer energie door Beweging