Wat we doen

Wat kunnen we voor jou betekenen

Om een goede balans te krijgen naar een gezond gewicht en een fitter lijf, begint bij jezelf. je Mindset, je Voeding & je Beweging

Mindset

Om een goede balans te krijgen in je leefstijl, heb je structuur en stabiliteit nodig. Dit gaan we doen door jouw (ongewenste) gewoontes te doorbreken en gaan op zoek naar jouw knelpunten. Vervolgens gaan we werken aan je nieuwe gewoontes die passen in een gezonde leefstijl en die voor jou makkelijk vol te houden zijn. Stap voor stap werken we aan je
 “Nieuwe gezonde Mindset

Voeding

Of je wil afvallen, lekkerder in je vel wil zitten of meer energie wil krijgen, voeding speelt hier een belangrijke rol bij. Jouw eetgedrag zal worden aangepast waar nodig is. Dit doen we door een gezond en gevarieerd voedingspatroon te creëren die goed bij jou past en die voor de langere termijn makkelijk is vol te houden. 
“Gezond eetgedrag met Voeding

Beweging

Bewegen en sporten bied vele voordelen. Door regelmatig te bewegen ga je je fitter voelen, krijg je meer energie en heeft een positief effect op je gezondheid en gewicht. Dit doe je al door minimaal 30 minuten aaneengesloten te bewegen. 
“Meer energie door Beweging

Wat kan ik voor jou betekenen?

Begeleiding volwassenen, kinderen of het gezin.

PuurGezond

Als je op zoek bent naar écht en puur eten? Dan is PuurGezond zeker iets voor jou. Bij PuurGezond kies je voortaan voor onbewerkte en pure volwaardige producten. Slank in 8 stappen met PuurGezond krijg je weer een blij lijf en is eenvoudig en makkelijk vol te houden.

Gezond Opgroeien

Het is voor een kind belangrijk om gezond op te groeien. Een kind met overgewicht kunnen problemen krijgen met hun gezondheid, maar ook het doelwit zijn van pesten.
Als je te maken hebt met overgewicht bij je kind of

Brisk Walking

Bewegen en sporten is goed voor iedereen. 
Brisk Walking is misschien de oplossing voor jou. Brisk Walking is wandelen in een stevig tempo. Het is een manier van bewegen/sporten met een lage intensiteit met de voordelen van een fysiek intensieve sport.

Corona Maatregelen

Om mijn bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen tijdens de corona periode, volg ik  de richtlijnen van het RIVM

Veilig & Gezond

Hygiëne en veiligheid tijdens het consult

  • We schudden geen handen
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Voor en na het bezoek, was ik mijn handen
  • Weegschaal en meetlint worden  voor & na elk gebruik weer schoongemaakt
  • Tijdens het bezoek werkik met een mondkapje

Cliëntcontact

  • Heb je klachten , of iemand uit het gezin, die horen bij het coronavirus, zoals hoesten, niezen, neusverkoudheid enz.? Dan kan de afspraak niet doorgaan. Ik verzoek je om te bellen om de afspraak af te zeggen.
  • Bij aankomst vraag ik, voordat ik naar binnen kom, of je klachten hebt die bij het coronavirus horen.
  • Indien ik zelf klachten heb en / of mijn gezinsleden ziek zijn, neem ik contact met je op om de afspraak te verzetten.