"PuurGezond"

Slank in 8 stappen

Gezond & lekker eten is niet ingewikkeld

Over PuurGezond

Als je opzoek bent naar écht en puur eten, dan is PuurGezond zeker iets voor jou. Met PuurGezond kies je voortaan voor onbewerkte en pure volwaardige producten. De methode van PuurGezond Slank in 8 stappen is heel eenvoudig en makkelijk vol te houden. (ook in combinatie met het hele gezin)

Puur

PuurGezond staat voor écht eten. Geen pakjes en zakjes,  maar puur en onbewerkt eten dat je eenvoudig zelf kan bereiden dat ook nog eens lekker zal smaken.

Smaak

Pure en onbewerkte producten zijn bv groenten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten, zaden, eieren, vlees en vis.  Ze zitten vol smaak en je proeft het échte eten.

Snel

Het koken kost je ook minder tijd. In een handomdraai heb je een wok gerecht, salade of een heerlijke soep op tafel.

Gezond

Met pure en onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen zoals vezels, vitamine en mineralen zonder  onnodige toevoegingen. Eten met PuurGezonde voeding eet je vanzelf gezonder, zal je je lekkerder in je vel gaan zitten en zou je ook op een gezonde manier kunnen afvallen.

Piramide_2014_RGB

PuurGezond Piramide

Met de PuurGezond piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijkse eten, ook met ruimte voor extraatjes. De uitgangspunten bij PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en zijn opgesteld voor volwassenen en kinderen.