Tarieven en vergoedingen

Vergoedingen

Mijn consulten worden door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen. Het is wel verstandig om altijd vooraf je zorgverzekering te raadplegen om te checken wat je precies vergoed krijgt. Op de site van de BGN staat een duidelijk overzicht met vergoedingen per zorgverzekeraar voor de “PuurGezond”contulten ( klik op onderstaande logo)

Begeleiding/Consulten van “Lekker Pûh!!!” worden ook vergoed, check altijd vooraf wat je precies vergoed krijgt. Neem hierover contact op met je zorgverzekering.

"PuurGezond"
Slank in 8 stappen
traject

Totaal pakket € 325,-

"Lekker Pûh!!!"
Gezond Opgroeien of Kritische Eters

Intakegesprek € 60,-
Vervolg per consult € 32,50

Overige informatie

Losse consulten

Strippenkaarten

* Begeleiding voor het hele gezin, op basis van de PuurGezond & Lekker Puh!!! methode, behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie en tarieven zijn verkrijgbaar op aanvraag.

* Voedingslessen en Voorlichting worden op maat gemaakt. Prijzen zijn op aanvraag

* SaensFit op Gewicht werkt op locatie (thuis, op school, kinderdagverblijf of elders) in de regio Zaanstad. Buiten de regio Zaanstad (vanaf 10 km) zal er reiskosten in rekening worden gebracht van € 0,25 per km.


Prijzen per 01-01-2024 en zijn inclusief BTW